Menu
Menu

Behandelingen

Basis manicure

Een behandeling waarbij de nagelriemen worden losgemaakt met cutical remover en de nagels verzorgd.
De nagels worden in model gevijld en een transparante lak of nagelverharder (Seal & Protect) wordt aangebracht. De behandeling wordt afgestemd op uw situatie. Problemen van de nagels worden besproken en u krijgt adviezen over de thuisverzorging.

Overlay

Bij gel overlay wordt er een transparante gel, of kleurgel op de nagels aangebracht. De nagels zijn na de behandeling meteen droog en u hoeft niet zoals bij traditionele nagellak te wachten totdat de nagels opgedroogd zijn. De kleur blijft weken zitten zonder dat het afslijt. U heeft dus weken plezier van uw nagels.

Opvullen of afweken

Omdat uw nagels doorgroeien, moet u gemiddeld tussen de 3 à 4 weken terugkomen voor een nabehandeling. Wanneer u terugkomt hangt af van de snelheid waarmee uw nagels groeien.

Bij het opvullen wordt het oude product op de nagels opgeruwd en worden de nagels weer in model gebracht door een nieuw laagje gel aan te brengen. Daarna worden de nagels weer voorzien van dezelfde kleur of een andere kleur naar keuze. Het afweken gebeurt indien er een gellak is gebruikt.
Dit gebeurt met een speciale gel remover ook worden de nagels hierna weer voorzien van een nieuwe overlay naar keuze.

U kunt uw kunstnagels altijd het beste vakkundig laten verwijderen om te voorkomen dat u uw eigen natuurlijke nagels beschadigt.

Verlenging

Om je natuurlijke nagels langer te maken kunnen deze worden verlengd door middel van sjabloon of tips. Er kan gekozen worden voor een natuurlijke verlenging maar ook voor een extremere nagelvorm zoals bijvoorbeeld een stiletto. De verlenging is dan dun, oogt natuurlijk en is flexibel maar toch sterk genoeg. Na het verlengen van uw nagels kunt u kiezen voor elk gewenst design.